LUCRATOR DEPOZIT ALIMENTAR in Constanţa

LOCUL DE MUNCĂ: Poti fi orderpicker pentru unul dintre cele mai mari depozite si te vei ocupa de : scanarea, etichetarea , ambalarea si pregatirea comenzilor pentru livrare; Poti lucra in departamentul expeditie si te vei ocupa de verificarea calitatii produselor,sortarea si scanarea produselor ce vin in tura de noapte; Poti lucra in departamentul emballage unde vei prelua ambalajele ce se returneaza de la clienti(cutii, sticle, etc),le vei sorta in functie de tipul acestora si le vei aseza pe paleti; ORELE DE LUCRU: Program de munca in ture;posibilitatea de a lucra suplimentar. CE AȘTEPTĂRI AVEM DE LA TINE: Candidatul ideal are nevoie de o atitudine pozitiva, flexibilitate si seriozitate in indeplinirea sarcinilor; Experienta similara anterioara este obligatorie; Este necesar un nivel AVANSAT de limba ENGLEZA ; Permisul de conducere si disponibilitatea de a conduce o masina Hobij de la cazare la locul de munca este un avantaj; CE OFERIM: Vei avea: Contract de munca olandez; Plata salariului saptamanal, in cont bancar; Ore suplimentare platite extra, ore constante; Echipament de protectie oferit de catre Hobij; Cazare (daca se doreste) – contra cost 108.50 eur/ pers/ saptamana;

Despre companie

HOBIJ este o companie specializata în selectia si plasarea de personal european. Prin intermediul diferitelor sale sucursale pozitionate strategic, personalul HOBIJ isi foloseste cu entuziasm experienta cumulata in recrutare pentru a ghida lucrătorii naționali și internaționali. În fiecare zi, mai mult de 2500 de angajati temporari lucrează prin HOBIJ în companii olandeze ce activeaza in domeniul tehnic, logistica si productie alimentara.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!