Manager de portofoliu clienți TURISTINFO.RO (telesales) in Braşov

 

Candidatul ideal

 

pentru noi este entuziast, integru, ordonat, un bun coleg. Are experiență în consilierea clienților și vânzare (prietenos, convingător, înțelege nevoile clientului și argumentează beneficiile serviciilor oferite, este orientat către soluții și rezultat - vânzarea), folosește calculatorul (email, internet browsing, excel). Experiența cu rezultate în vânzări, mai ales în online sau publicitate, constituie un avantaj.

 

Descrierea jobului

 

Jobul presupune încheierea de contracte cu proprietarii de unități de cazare pentru cel mai cunoscut site de rezervări directe din Romania, www.turistinfo.ro, cunoașterea și prezentarea serviciilor oferite, consilierea hotelierului în folosirea site-ului . Vă rugăm să vizitați www.turistinfo.ro, iar în cazul în care doriți să lucrăm împreună, trimiteți-ne un email la office@turistinfo.ro cu cateva cuvinte despre dumneavoastră (vârsta, ce vă caracterizează, despre familia dumneavoastră, ce lucrați acum, de cât timp etc), de ce vă doriți să lucrați la www.turistinfo.ro, ce considerați că vă recomandă pentru jobul descris, așteptările dumneavoastră de la noi, CV-ul și o fotografie recentă.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!