Manager Marketing lb Italiana in Timiş

Daca esti o persoana responsabila, dornica sa impartasesti cu noi experienta ta si capabila de a invata lucruri noi , atunci fi increzator si aplica la jobul nostru. 
 

Descrierea jobului

Cautam un Manager de marketing care sa coordoneze activitatile de comunicare. Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa faina, de oameni tineri si talentati, te invitam la o discutie si o cafea.

 

Cerinte:

- Planificarea si executarea tuturor activitatilor de marketing si comunicare
- Planificarea si executarea campaniilor online prin intermediul diverselor mijloace (Site-ul Web, SEM, E-mail, Social Media, publicitate si afiliere)
- Proiectarea, construirea si mentinerea pozitiei noastre in social media
- Masurarea si raportarea tuturor campaniilor de marketing si performanta
- Identificarea tendintelor si perspectivelor si optimizarea cheltuielilor de marketing, bazate pe tendinte si performante
- Identificarea noilor strategii de crestere ale companiei la urmatorul nivel.

 

Oferim:

Salariul este negociabil in functie de experienta dumneavoastra.

 

Despre companie

Servicii de Marketing și de Comunicare, InBound & OutBound Suntem o companie de marketing și de comunicare, susținută de o echipă de vânzări cu performanțe notabile. Oferim platforme de OutSourcing complete pentru dezvoltarea tehnologică și formativă, pentru campanii de telemarketing și teleselling. Structuri dovedite pentru Customer Service și pentru organizarea agendelor agenților de vânzări, promoterilor, consultanților, agenților de asigurări și brokerilor. Telco este partenerul ideal pentru dezvoltarea inițiativelor de marketing, finalizate cu atragerea de noi clienți și cu dezvoltarea de noi segmente operative în interiorul propriei companii.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!