Manipulant marfa - DEPOZIT CENTRAL in Bucuresti

CANDIDATUL IDEAL:

Curat, cinstit, sincer, punctual, ordonat, rabdator , harnic, priceput si atent (abilitati de baza), interesat de o colaborare pe termen lung.

DESCRIEREA JOBULUI:

Manipularea in bune conditii si in cel mai scurt timp a marfiurilor in depozitul central.

BENEFICII:

Salariu fix, bonuri de masa, prime pe masura angajamentului in munca, program de lucru fix, lucru intr-o echipa profesionista si o firma in plina dezvoltare si expansiune.
Valoarea salariului si a primelor le veti aflati la interviu.
Va sfatuiesc sa veniti personal pentru a vedea cu ochii dumneavoastra locatia, conditiile si colectivul.
Programul de lucru este de 8 ore de Luni pana Vineri inclusiv, Sambata, Duminica si toate sarbatorile legale liber. TOATE contributiile salariale cat si orele suplimentare (atunci cand le efectuati) se platesc doar LEGAL cu toate taxele si impozitele aferente.
Mediu curat si civilizat de munca. Se ofera 2 randuri de echipament de protectie spalate regulat de o firma specializata, manusi de protectie, bocanci...
Locatia este situata intr-o zona accesibila, la doar 750 m de statia de metrou Anghel Saligny.

Documentele si abilitatile dumneavoastra pentru manipularea unui stivuitor in conditii optime reprezinta un avantaj.

Despre companie

Accent Protrade S.R.L este o societate de import si distributie de ambalaje alimentare cu capital integral privat ce activeaza pe piata romaneasca din anul 1996 in Bucuresti. Clientii nostri sunt companii diverse de pe piata romaneasca, distribuitori sau clienti finali carora le oferim produse pentru ambalarea alimentelor (complexe de morarit si panificatie, firme de catering, supermarketuri, hypermarketuri, magazine alimentare, cofetarii, unitati tip fast-food,...etc)

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!