Mecanic naval (montare motoare barci noi) - Olanda in Olanda

Angajăm Mecanic motoare barci pentru o companie din Olanda ce produce bărci și ambarcațiuni cu motor. Cerințe obligatorii: - studii tehnice de specialitate (electromecanică/ mecanica navală/ industrială); - cunoștințe și experiență în domeniul mecanic naval de minim 3 ani; - bună interpretare a planului tehnic; - cunostinte bune de limba engleză (domeniul tehnic); - permis de conducere cat. B. Lucrările implică: - montare motoare bărci, instalare pompe și/ sau alte echipamente adiacente. Ofertă: - salariu de 12,5 - 13 Euro net/ oră; - program de lucru full time (8h/ zi); - cazarea în Olanda asigurată gratuit; - transportul intern pe teritoriul Olandei asigurat (masina de serviciu); - job stabil cu contract pe termen lung; - angajarea cu contract romanesc, detașare cu formularul A1; - asigurare medicală; - echipament de lucru; - nu percepem comisioane de angajare. Informații la 0722 455 583 / 0734 458 410.

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!