Medic specialist/primar ORL (pentru contract CASMB) in Bucureşti Sectorul 2

 Ne marim echipa medicala! 

 Daca sunteti Medic Specialist sau Primar in specialitatea ORL va invitam sa va alaturati echipei noastre! Va propunem o colaborare part-time sau full-time cu program flexibil pentru consultatii in ambulatoriul de specialitate din Strada Armoniei nr 30 sector 2 (zona Bd Dacia Calea Mosilor) cu disponibilitate de a intra in contract CASMB. 

 Cerinte: studii de specialitate absolvite (certificat de membru si autorizatie de libera practica in termen); abilitati de comunicare si relationare cu pacientul; capacitate de organizare a activitatii individuale; orientare catre performanta si rezultate, atat individuale cat si la nivel de echipa; atitudine profesionista in relatia cu pacientii. 

 Ce oferim noi? o colaborare avantajoasa in cadrul unei clinici noi, moderne, capabila sa sustina servicii medicale de inalta calitate; colaborаre PFA foаrte аvаntajoasа sаu pаchеt salаrial atrаctiv; bonusuri in functie de realizari; progrаm flеxibil; venit minim garantat pentru o anumita perioada de timp în functie de anumite criterii, indiferent de numarul de consultatii / numarul de pacienti. 

 Nicomed furnizeaza catre mai mult de 150,000 de beneficiari, servicii medicale pentru diverse specialitati, serviciu de ambulanta, servicii de medicina muncii si servicii de laborator. 

Despre companie

Nicomed furnizeaza catre mai mult de 150,000 de beneficiari, servicii medicale pentru diverse specialitati, serviciu de ambulanta, servicii de medicina muncii si servicii de laborator. www.nicomed.ro

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!