MONTATORI COVOR PVC, MOCHETA, SAPA AUTONIVELANTA in Bucureşti Sectorul 3

Consult si Montaj Pardoseli Srl angajeaza muncitori calificati si necalificati in domeniul pardoselilor si peretilor: montaj covor PVC, mocheta, sapa autonivelanta, tapet PVC, parchet.
salariul net variaza intre 2500-3000 lei net cu contract de munca, pentru lucrari in afara localitatii la minim 50 km angajatul primeste diurna ( 50 lei/zi ), cazare si transport. Posibilitati de crestere a salariului in functie de aptitudini.
Se lucreaza 2 sambete/luna cand sunt cerinte, restul zilelor de weekend se platesc suplimentar. Bonus de sarbatori ( Paste si Craciun ).

Despre companie

EXPERTI IN COVOARE PVC, MOCHETA, TAPET PVC, PARCHET, DECK, SAPA AUTONIVELANTA, RASINA. Când este timpul pentru podele noi, vă invităm să programați o consultare gratuită la domiciliu dumeavoastra cu un expert CONSULT SI MONTAJ PARDOSELI. Expertul nostru vă va explica opțiunile dumneavoastră, astfel încât să puteți alege materialele potrivite pentru locuinta si bugetul dumneavoastra. Cu noi veti putea negocia pretul in functie de proiect.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!