Muncitor sere de rosii - Olanda in Olanda

Angajăm Muncitori agricultură pentru o seră de roșii din Olanda. Ultimele 2 locuri disponibile din acest an! !!! Start: August - Septembrie 2022 Cerințe minime: - experiență anterioară în agricultură; - permis de conducere cat. B; - engleză, nivel conversațional; - rezistență la efort fizic și temperaturi ridicate; - persoană muncitoare și de încredere. Ofertă și beneficii: - salariu 7,50 Euro NET/oră în prima lună; - salariu 8,00 Euro NET/oră din a doua lună; - program de lucru full time; - posibilitate de ore suplimentare; - job stabil, se lucrează tot anul 2022; - contract românesc pe perioadă nedeterminată; - detașare în Olanda prin formularul A1; - cazare gratuită și mașină de serviciu asigurată; - asistență permanentă din partea angajatorului. Ce presupune munca: - plantarea răsadurilor; - legarea, curățarea și copilirea plantelor; - culegerea și depozitarea roșiilor. Informații la 0722 455 583 / 0734 458 410.

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!