Muncitori necalificati in agricultura in Timis, Timisoara

  Grainisland SRL angajeaza Muncitori necalificati in agricultura in jud. Timis cu program Full-Time.  Salariul este negociabil.  Cautam persoane serioase si dornice de munca.  Experienta anterioara de minim 1 an in domeniu prezinta un avantaj.  

Despre companie

Cele patru domenii în care ne desfășurăm activitatea sunt toate legate de producția și comerțul mobilierului, fie el din pal, MDF, lemn masiv sau metalic. Astfel, Class Office oferă de la mobilier școlar la bucătarii, de la camere de zi la mobilier de birou. Dragostea pentru lemn a fost motorul care nu s-a oprit niciodată de când suntem pe piață și cu siguranță nu se va opri multă vreme de acum înainte. Am acumulat cunoștințe, am achiziționat utilaje performante, am angajat oameni talentați care ne-au împărtășit pasiunea și alături de care am lucrat cot la cot, iar obiectivele noastre au fost întotdeauna produsele de bună calitate, livrate la timp și satisfacția clientului.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!