Operator logistic magazin online in Bucureşti

Candidatul ideal

Cerinte :- Experineta de lucru in activitatea logistica intr-un magazine online;- Experienta de lucru in operare PC;- Persoana atenta la detalii cu capacitate de gestionare a stocurilor de marfuri;- Bune abilitați de comunicare atat cu clientii cat si cu colegii;- Capacitatea de a solutiona eficient solicitarile si reclamatiile clientilor;- Cunoasterea detaliilor produselor pentru o cat mai buna consilierea a clientilor;- Rezistenta de lucru la sarcini repetitive;- Mentinerea spatiului de lucru curat si organizat;- Capacitate de organizare a spatiului de lucru si a produselor aflate in deposit.

Descrierea jobului

Responsabilitati :- Preluarea comenzilor online si telefonic (atunci cand este cazul);- Pregatirea corecta, rapida si la timp a comenzilor primite;- Verificarea stocurilor de marfa din depozit;- Colectarea produselor pentru livrare și asezarea lor in cutii;- Emiterea corecta a facturilor din softul de gestiune prin scanare;- Ambalarea si pregatirea coletelor de expediat;- Completarea si generarea de AWB.Ofera salariala :Salariu de pornire este de 2000 ron net cu tichete de masa incluse pentru un program full-time. Salariul se poate negocia in functie de experienta de lucru in activitatea de pregatire comenzi. Pentru perioada de proba se asigura contract pe perioada determinata.

Descrierea companiei

Cautam o persoana entuziasta, energica, creativa, care sa aiba exeprienta de lucru in activitatea de depozit , care sa se alature echipei noastre.Te asteptam in echipa noastra !

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!