Operator masina de indoit tabla si muncitor necalificat in Sibiu

SC UNIMAT SRL cu sediul in Selimbar, str. Mihai Viteazu nr.2B, angajeaza: 

1. Operator masina de indoit tabla

CERINTELE POSTULUI :

Cunostinte : tehnice solide, proceduri specifice de lucru si ordinea de executie a acestora, tipuri si parametri functionali ai utilajelor si sdv-urilor, documentatia tehnica a acestora.
Deprinderi : analiza si atentie la detalii, capacitatea de a sesiza defectele, lucrul in echipa, indemanare, precizie, rigurozitate, perseverenta, folosirea terminologiei de specialitate, detinerea abilitatilor fizice necesare indeplinirii atributiilor din prezenta fisa.
Alte cerinte : responsabilitate,echilibru, corectitudine, capacitate de lucru in conditii de stres, preocupare pentru perfectionarea pregatirii profesionale.

2. Muncitor necalificat (incarcator – descarcator marfa).

 

Despre companie

Increderea clientilor nostri ne-a ajutat sa crestem frumos si sa oferim, atat produsele calitative si servicii adiacente din domeniul constructiilor, dar si personal pregatit in clarificarea si descoperirea celor mai bune solutii pentru satisfacerea nevoilor clientilor. Pentru noi, calitatea nu este o actiune, este un obicei, tocmai acest lucru ne face sa fim buni in acest domeniu. Confortul casei tale incepe la Unimat. Inca de la inceputul activitatii noastre suntem in topul furnizorilor de materiale de constructii

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!