Operator utilaje in Vîlcea

SC VeroTherm SRL angajeaza operator utilaje pentru Fabrica de polistiren si adeziv din Ramnicu Valcea, str. Uzinei, nr. 1B. 

Cerinte:

 

- experienta minim 6 luni,

- capacitate buna de asimilare a noilor cunostinte, in special modul de lucru al utilajelor pe care isi va desfasura activitatea,

- bun organizator, capacitatea de a lucra in echipa. 
Va rugam sa ne trimiteti CV-urile sau la sediul firmei: Rm. Valcea, str. Uzinei, nr. 1B, langa spalatoria de tir-uri Logiserv. 
Angajarea se va face in urma unui interviu. Te rugam aplica la anunt cu CV-ul tau.

Despre companie

Societatea VeroTherm SRL (fosta Vicflex SRL) a fost infiintata in anul 1998 in Rm Valcea si de atunci a cunoscut o dezvoltare majora si continua ajungand ca in acest moment sa dispuna de personal calificat si periodic instruit,utilaje de ultima generatie,spatii de productie proprii,spatii de expunere proprii,parc auto propriu si lucru cel mai important clienti importanti la nivel national cu care colaboreaza in mod curent de foarte multi ani si care sunt multumiti de serviciile si produsele societatii noastre. Compania va pune la dispozitie produse de calitate ca materie prima pentru mobila: spuma poliuretanica / burete, precum si polistiren expandat ignifugat pentru izolarea locuintelor.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!