OPERATORI DEPOZITE GERMANIA - 8 eur net/oră + cazare gratuita + 150/170 eur bonus in Germania

OPERATORI DEPOZITE GERMANIA - 8 eur net/oră + cazare gratuita + 150/170 eur bonus

 

Te afli în Germania și îți cauți un loc de muncă? Job4Life recrutează muncitori (pickers) pentru diferite depozite din Germania (METRO/EDEKA).

Locație: Marl, GermaniaData de start: 28 Septembrie 2020 / 1 octombrie 2020Oferta salariala: 8 euro net/oră

Program: între 160 si 200 de ore lucrate pe luna (+ bonus de 150 euro pentru 180 h lucrate pe lună)

Se lucrează pe ture: de la 6.00 până la 14.00, sau de la 14.00 până la 22.00

Responsabilități: Scanarea produselor, încărcarea și descărcarea cutiilor.

 

Beneficii: 

- Cazare și echipament de lucru - GRATUIT.

- Contract semnat și declarat în Germania.

- Asigurare medicală prin contract.- Bonus 150-170 euro dacă lucrați min. 180 h/lună.Cerinte:- Daca aplici din Germania, vom avea nevoie de un document care sa demnostreze ca sunteti in Germania de cel putin 14 zile (Anmeldung, test COVID-19)

- Daca aplici din Romania, va trebui sa faci testul Covid cu 48 de ore inainte de plecare, fara acest test, nu veti putea fi angajat.- Limba straina (germana, engleza) constituie avantaj

 

* Momentan recrutam doar domni. 

 

NU se percep taxe • comisioane!

 

Suna-ne la: ☎️ 0720 878 151 • 0740 644 175 (+ Whatsapp)Scrie-ne sau trimite-ne CV-ul tău online.

Despre companie

Job4Life si-a inceput activitatea in anul 2012 ca si agentie de recrutare si plasare forta de munca in tara si strainatate. In decursul a mai bine de 6 ani de zile am reusit plasarea cu succes a candidatilor in tari precum: Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Scotia, Grecia, Norvegia, Cehia, Slovacia si Bulgaria. Agentia noastra a atins multiple domenii de interes precum: Horeca/Hotelier (Vase Croaziera); Medical; Constructii; Logistica & Transport; IT; Service Auto; Industrial. In incercarea noastra de a creste valoarea companiei, am cautat mereu sa avem o gama cat mai diversificata de oferte de munca, astfel incat fiecare candidat sa poata avea sansa unui loc de munca mai bun. In acest scop ne-am decis sa organizam o serie de Evenimente Nationale de Recrutare la care sa participe toti partenerii nostri din strainatate si sa oferim candidatilor sansa de a sta fata in fata cu ei, de a pune intrebari si a le dovedi cum si de ce merita o oferta de munca in compania lor. Agentia noastra organizeaza, de asemenea, periodic Sesiuni de Recrutare pentru partenerii nostri din domeniul Horeca/Hotelier - Vase de Croaziera. Fii sigur ca vei participa si tu pentru a obtine un loc de munca care iti va aduce pe langa castigul de bani si oportunitatea de a calatori, de a vizita cele mai frumoase orase si de a lega prietenii cu oameni de nationalitati si culturi diferite. FARA TAXE • COMISIOANE!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!