Operator productie in Braşov

LUSTIC INVEST S.A. cu sediul in Cristian Brasov, Str. Stejarilor nr.1 avand ca obiect de activitate prelucrarea sticlei, este interesata in recrutarea de personal muncitor, respectiv operatori productie.

Se acorda tichete de masa in valoare de 15 lei, transport gratuit, prime de vacanta. Alte beneficii.

Te rugam aplica online cu Cv-ul tau si te vom contacta.

Despre companie

S.C. LUBRIFIN S.A. şi a dezvoltat tehnologiile de fabricare a lubrifianţilor în fabrica a cărei activitate a început în anul 1879. În anul 2004 - LUBRIFIN S.A a pus în funcţiune o fabrică modernă de lubrifianţi situată în localitatea Cristian, jud. Braşov care a stat la baza constituirii în anul 2005, împreună cu concernul Total Franţa, a societăţii cu capital mixt „SC Total Lubrifin S.A” (actualmente „SC Total Lubricants Romania SA”). Brand-ul Lustic Invest a fost dezvoltat, începând din anul 2005, de către management-ul S.C. LUBRIFIN S.A., alături de o echipă tânără de specialişti în domeniul prelucrării sticlei. Drept urmare, în anul 2006, LUSTIC INVEST realizează o investiţie într-o fabrică nouă, situată în localitatea Cristian, judeţul Braşov, având o suprafaţă construită de cca. 4800 mp, dotată cu o tehnologie de ultimă generaţie în domeniul prelucrării sticlei.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!