Call Center, administrare magazin online in Bucureşti Sectorul 6

Magazin online cu solutii de iluminat LED, cea mai moderna tehnologie in domeniu, angajeaza persoana de gen feminin pentru activitatea de call center, office si administrare magazin online. Birou cu dotari moderne, program 8 ore, intre 9.30-18.00, de L-V, sambata liber. Locatia este in Sectorul 6, pe Bd. Timisoara, langa Dedeman, Selgros. Salariu 1500 lei net +300 bonuri valorice !

Rugam , candidatii interesati de acest post sa aplice la anuntul nostru cu CV.

Despre companie

LED-Zone ofera preturi competitive pentru o gama variata de produse cu LED ( Benzi, Becuri, Spoturi, Tuburi, Panouri Slim, Proiectoare, Lampi pentru Iluminat Industrial si Stradal) in stiluri clasice si inovatoare, oferind un design placut spatiilor in care sunt utilizate. Magazinul online LED-ZONE este dedicat solutiilor de iluminat cu LED, si este intr-o continua crestere datorita interesului acordat solutiilor de iluminat cu LED, oferind produsele de cea mai inalta calitate aparute pe piata asiatica. LED-ZONE ofera servicii excelente clientilor sai, astfel incat sa puteti conta pe noi pentru a asigura o tranzactie eficienta, de la identificarea produselor dorite si efectuarea comenzii pana la livrarea acesteia.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!