Personal HORECA pentru Regatul Arabiei Saudite in Braşov

 

Candidatul ideal

 

Economia Regatului Arabiei Saudite este in top 20 la nivel mondial, si este cea mai avansata economie din tarile arabe si Orientul Mijlociu. Regatul Arabiei Saudite face parte din grupul tarilor G20. Cu o valoare totala de 33.5 trilioane USD, Regatul Arabiei Saudite detine a doua cea mai valoroasa resursa naturala a globului si este cel mai mare exportator de petrol din lume.

In anul 2016 guvernul Regatului Arabiei Saudite a lansat "Saudi Vision 2030", avand ca scop reducerea dependentei economiei de ulei si diversificarea resurselor ecnomomice. Astfel se observa investii majore in domenii precum HORECA, constructii, productie, etc, oportunitatile fiind enorme pentru tineri care isi doresc sa isi construiasca o cariera de succes.

Cautam tineri cu experienta pasionati de industria HORECA, ce vor sa isi construiasca cariere de succes in Regatul Arabiei Saudite, la ora actuala cea mai dinamica piata din punct de vedere economic la nivel global, unde oportunitatile sunt incredibile.

Pozitii disponibile:
- cooks
- chefs
- waiters
- bartenders
- assistant managers
- managers


*Va rugam sa mentionati pozitia pentru care aplicati.
*CV-uri numai in limba ENGLEZA!

Mult succes!

 

Descrierea jobului

 

A se discuta in urma interviurilor

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!