Personal spalat vase/ Personal curatenie in Bucureşti Sectorul 2

Oala Cu Bunatati – cea mai mare comunitate a iubitorilor de mancare gatita ca acasa isi mareste echipa si cauta Personal spalat vase/Personal curatenie. Ne dorim sa avem alaturi de noi o persoana serioasa care sa isi doreasca un loc de munca stabil. Viitoarea colega sau coleg va avea ca principale responsabilitati : spalarea vaselor din bucatariea principala precum si din cea suplimentara, mentinerea curateniei la locul de munca intretinand corespunzator localul, mobilierul, utilajele si inventarul din dotare; respectarea si urmarirea respectarii regulilor igienico-sanitare. Daca doriti sa va alaturati unei echipe de profesionisti ce se perfectioneaza si creste constant va asteptam sa ne dati de veste la numarul de telefon : 0722.187.305

Despre companie

Oala Cu Bunatati – cea mai mare comunitate a iubitorilor de mancare gatita ca acasa De 11 ani, gatim si livram bunatati la oala pentru mii de clienti care au devenit parte din cea mai mare comunitate a iubitorilor de mancare gatita ca acasa. Am fost primii care au inceput sa scrie aceasta poveste si am devenit cel mai mare sustinator al meselor in familie: ii aducem pe toti impreuna si le oferim timp pentru ceea ce conteaza. De-a lungul timpului, increderea clientilor nostri ne-a ghidat sa ne dedicam intru totul: gatim cu aceeasi grija cu care ei isi aleg bunatatile si le aducem acasa mereu in siguranta, cu propria noastra echipa de livrare.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!