Proiectant inginer constructii sisteme de alimentare cu apa si canalizare in Bucureşti Sectorul 3

Descrierea candidatului ideal: - Studii superioare de specialitate, absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Facultatea de Hidrotehnica (Inginerie Sanitara si Protectia Mediului); - Cunostinte solide in operarea programelor necesare activitatii de proiectare (AutoCAD, URBANO HYDRA & CANALIS; MS OFFICE; programe de intocmire a devizelor); - Experienta in proiectarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare; - Disponibilitate pentru deplasări în afara localității atunci când situația o impune in vederea culegerii de date din teren, participari la faze determinante. predari de amplasament, ședințe de avizare etc. - Sa fie o persoana meticuloasa, dinamica, deschisa, capabila sa lucreze in echipa si sa se adapteze intr-un colectiv. Descriere job /responsabilitati: Postul presupune activitati de intocmire a documentatiilor tehnice pentru obtinerea certificatului de urbanism si a avizelor, acordurilor solicitate prin acesta, intocmirea/ completarea chestionarelor privind consumatorii, dimensionarea sistemelor de alimentare cu apa, canalizare menajera, pluviala cu ajutorul programelor urbano, epanet etc, intocmirea memoriilor tehnice pentru diferitele faze de proiectare: SF/DALI/PAC/PTE, intocmirea caietelor de sarcini, intocmirea evaluarilor, a listelor de cantitati si a celorlalte formulare aferente documentatiilor economice ale proiectelor, intocmirea partilor desenate ale proiectelor folosind programele autocad si urbano, intocmirea documentatiilor de avizare in vederea aprobarii si finantarii investitiilor publice.

Despre companie

S.C. INFRA & CIVIL DESIGN S.R.L. a fost infiintata in anul 2013 ca o societate cu raspundere limitata, cu capital integral privat, avand ca domeniu principal de activitate - Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, oferind in prezent servicii de proiectare pentru sisteme de alimentare cu apa, canalizare menajera, canalizare pluviala pentru investitii publice si private.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!