Real Estate Consultant in Bucuresti

Agentia imobiliara Catoma Property Invest isi mareste echipa!

Daca esti o persoana sociabila, cu o atitudine pozitiva, capabila sa relationeze cu clientii, iar munca depusa pentru un comision (salariu nelimitat) nu te sperie, ci din contra, te ambitioneaza, alatura-te echipei noastre.

Ce oferim?
Garantam un mediu de lucru placut, intr-un colectiv unit, comisioane substantiale in functie de realizari, program flexibil, o pregatire temeinica si o instruire permanenta a agentilor companiei.
Iti punem la dispozitie: sediul nostru situat in zona centrala a Bucurestiului, cu dotari moderne, tot confortul si toata logistica necesara (telefon de serviciu, laptop, acces la o baza de data cu anunturi online, vizibilitatea ofertelor pe site-ul propriu, dar si pe alte portaluri imobiliare). 

Ce vei face?
Pe scurt: vei prospecta piata imobiliara, vei elabora si promova ofertele, vei identifica potentialii clienti, te vei deplasa pe teren pentru prezentarea proprietatilor, vei intermedia propriu zis tranzactiile imobiliare.

Daca ti-am trezit interesul, asteptam CV-ul tau pe office@catoma.ro sau aplica la anuntul nostru de pe platforma www.mynextjob.ro

Despre companie

Catoma Propert Invest a fost fondată de 2 parteneri cu o largă experință în domeniul imobiliar si juridic, care împreună cu echipa de brokeri imobiliari, sunt ceea ce un client prudent caută: un partener de încredere în tranzacțiile imobiliare. Catoma Property Invest pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste în domeniul imobiliar, de la consultanță și evaluarea proprietății până la asistență juridică și informarea corespunzatoare a clientului. Echipa noastra pune accent pe identificarea nevoilor si dorintelor clientilor, ulterior propunand oferte clare și soluții concrete. Incercam sa creem o relație profesională care are la bază încrederea, întrucât este important să fie cunoscut potențialul de achiziție al clientului, motivarea și calificarea acestuia de a cumpăra sau închiria un imobil.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!