Reprezentant Tehnic Vanzari in Constanţa, Nãvodari

Candidatul Ideal

- Experienta de minim un an in vanzari - Cunostinte despre sisteme de securitate - Abilitati de organizare Descrierea jobului Job-ul presupune ofertarea si vanzarea produselor comercializate la clientii finali, in constructii noi etc. Din portofoliul de produse fac parte sistemele de supraveghere video, detectie efractie, control acces, interfonie, automatizari . Beneficii: salariu fix + procent din vanzari Descrierea companiei Din anul 1999 oferim o gama completă de servicii securitate, situatii de urgenta, sisteme de securitate si facilities. Printre sistemele comercializate pentru care asiguram si montarea/ punere in functiune si mentenanta, sunt: - sisteme de interfonie - sisteme de detecție la efracție - echipamente pentru supraveghere video analogice si digitale - echipamente de control acces și încuietori electrice - automatizari pentru porți - sisteme de aer conditionat, climatizare si purificare

Despre companie

Peste 20 ani experienta in securitate privata, situatii de urgenta si sisteme tehnice de securitate. 1000 + angajati in toata tara.

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!