Reprezentant vanzari in magazin sau pe teren in Bucuresti, Cãlãraşi, Judetul Calarasi

Cerinte:

- Pentru persoane cu abilitati de comunicare capabile sa isi insuseasca cunostinte si notiuni despre produsele noastre.

- Trebuie sa stie sa foloseasca Pc iar pentru cei care vor sa lucreze in teren necesar carnet B.

 

-  Avantaj pentru tinerii pasinoati de design interior sau de vanzari pentru specificul activitatii si pentru programele de pregatire.

Nu conteaza profesia avuta ci doar disponibilitatea sa parcurga un program de training pentru domeniul nostru.Vor lucra in cele mai moderne spatii de vanzare si expunere din tara noastra. Angajam din orice localitate din tara -asiguram cazare in Bucuresti.

Despre companie

nca de la inceputurile sale pe piata de materiale si accesorii pentru mobilier, firma GELU TRADING COMPANY si-a propus sa promoveze cele mai inovatoare tendinte din domeniu: produse cu design deosebit sau care se constituie in solutii spectaculoase pentru orice tema de mobilier si amenajari interioare. Accesorii si feronerie pentru o mobila de calitate ridicata produse de primele nume din Europa raspund la cele mai diverse cerinte tehnice sau practice si asigura fiabilitate si viata lunga mobilei.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!