Reprezentant vanzari magazin Enel in Slatina

Candidatul ideal

 

Abilitati excelente de comunicare si relationare; Excelente abilitati de vanzare si negociere; Atitudine pozitiva si orientat spre performanta Cunostinte de operare PC MS Office; Experienta in vanzari constituie un avantaj;

 

 

Descrierea jobului

 

Promovarea si vanzarea produselor companiei Enel Energie Muntenia ., respectiv a serviciilor de furnizare energie electrica si gaze naturale catre  persoane fizice Prospectarea pietei si identificarea de oportunitati de obtinere si incheiere de contracte ; Gestionarea si inregistrarea contractelor semnate; Crearea si cresterea portofoliului de clienti, prin interactiunea directa cu acestia, telefonic si in magazin; Intocmirea si transmiterea de rapoarte periodice de activitate.

 

Ce oferim:

 

Pachet de beneficii compus din: salariu fix, bonusuri lunare in functie de realizari Oportunitatea dezvoltare a carierei in functie de performantele obtinute, Un mediu de lucru profesionist intr-o echipa tanara, suport si motivare.

Nu mai sta pe ganduri, trimite-ne CV-ul tau si noi te vom contacta pe e-mail sau telefon.:)

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!