Reprezentant vanzari magazin Enel in Slatina

Candidatul ideal

 

Abilitati excelente de comunicare si relationare; Excelente abilitati de vanzare si negociere; Atitudine pozitiva si orientat spre performanta Cunostinte de operare PC MS Office; Experienta in vanzari constituie un avantaj;

 

 

Descrierea jobului

 

Promovarea si vanzarea produselor companiei Enel Energie Muntenia ., respectiv a serviciilor de furnizare energie electrica si gaze naturale catre  persoane fizice Prospectarea pietei si identificarea de oportunitati de obtinere si incheiere de contracte ; Gestionarea si inregistrarea contractelor semnate; Crearea si cresterea portofoliului de clienti, prin interactiunea directa cu acestia, telefonic si in magazin; Intocmirea si transmiterea de rapoarte periodice de activitate.

 

Ce oferim:

 

Pachet de beneficii compus din: salariu fix, bonusuri lunare in functie de realizari Oportunitatea dezvoltare a carierei in functie de performantele obtinute, Un mediu de lucru profesionist intr-o echipa tanara, suport si motivare.

Nu mai sta pe ganduri, trimite-ne CV-ul tau si noi te vom contacta pe e-mail sau telefon.:)

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!