Reprezentant Vanzari materiale de constructii, zona de Centru in Sibiu

Cunoasterea pietei in industria mobilei, in vanzari de materiale de constructii

Zona arondata: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu

Carnet de conducere categoria B

Promovarea produselor (placaj pentru firmele producătoare de canapele, si sistemul de cofraje din lemn către firmele de constructii).

Descrierea companiei

Compania este parte a unui holding cu capital francez ce a acumulat

peste 50 de ani de experienţă în prelucrarea şi comercializarea lemnului.

Specializată în producţia şi exportul de cherestea de diverse esenţe autohtone

Despre companie

Suntem o agentie de recrutare si plasare forte de munca care promoveaza pe piata o serie de servicii eficiente companiilor angajatoare, ajutandu-le sa economiseasca timp si bani, optimizandu-le in acelasi timp si rezultatele in ceea ce priveste ocuparea posturilor vacante puse la dispozitie de catre aceste companii. Fiind constienti de faptul ca principalul capital al unei organizatii il reprezinta oamenii, ca element de diferentiere si eficienta intr-un mediu din ce in ce mai concurential, firma noastra are ca scop dezvoltarea unei relatii de succes cu clientii sai (atat companii angajatoare cat si candidati), pentru cresterea performantelor lor, aplicand cele mai noi si eficiente metode existente in domeniu la ora actuala.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!