Reprezentant vanzari servicii medicale in Bucureşti Sectorul 2

Centrul Medical isi mareste echipa de vanzari!

Angajam vanzari servicii medicale pentru promovarea serviciilor pe care le oferim!

 

Cerinte:

Minim 1 ani experienta in vanzarea de servicii medicale (reprezinta un avantaj experienta si in vanzari servicii medicale medicina muncii);Bune abilitati de lucru pe calculator Ms Office, Outlook;Abilitatea de a asculta cu rabdare, de a raspunde intr-o maniera politicoasa, binevoitoare, profesionista, de a transmite clar informatiile, si de a le adapta la nivelul fiecarui tip de client/pacient;Spirit de echipă;Capacitatea de a livra rezultate sub presiunea timpului, de a prioritiza, de a lua decizii care sa raspunda nevoilor clientilor/pacientilor si in conformitate cu politica companiei;Bune abilitati de comunicare si negociere, capacitate organizatorica si de planificare;Atitudine pozitiva si incredere in sine;Permis de conducere (categoria B).

Responsabilități:

Identificarea permanenta de potentiali noi clienti corporate/medicina muncii;Atragerea de medici trimitatori si mentinerea permanenta a relatiei cu acestia;Prospectarea permanenta a pietei si identificarea de noi oportunitati de promovare;Efectuarea vizitelor cu scopul de prezentare si promovare a serviciilor companiei in raport cu nevoile identificate ale clientilor utilizand materialele de marketing puse la dispozitie, respectand standardele si recomandarile companiei;O foarte buna cunostere a serviciilor pe care le promoveaza;Planificarea optima a activitatilor zilnice/ saptamanale;Raportarea cu acuratete si la timp a activitatilor zilnice.

Ce oferim noi?:

O colaborare avantajoasa in cadrul unei clinici noi, moderne, capabila sa sustina servicii medicale de inalta calitate;Colaborаre PFA/PFI/SRL аvаntajoasа sau pachet salаrial atrаctiv;Bonusuri in functie de realizari.

Pentru a aplica trimite CV prin email la adresa . Aplicatiile fara CV nu vor fi luate in considerare.

 

Descrierea companiei:

Nicomed furnizeaza catre mai mult de 150,000 de beneficiari, servicii medicale pentru diverse specialitati, serviciu de ambulanta, servicii de medicina muncii si servicii de laborator.

www.nicomed.ro

Despre companie

Nicomed furnizeaza catre mai mult de 150,000 de beneficiari, servicii medicale pentru diverse specialitati, serviciu de ambulanta, servicii de medicina muncii si servicii de laborator. www.nicomed.ro

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!