Responsabil administrativ sfecla de zahar in Mures

 

Candidatul ideal

 

Sunteti absolvent de liceu sau facultate cu profil economic sau tehnic si aveti cunostinte de gestiune si contabilitate. Aptitudini : riguros, metodic și cu o buna organizare a muncii in functie de prioritati, onest, avand o capacitate de relationare foarte buna si adaptabil la schimbari.
Cu o mare capacitate de relationare, cunoasteti pachetul Office si in special Excel.
Cunoasteti limba franceza si/sau engleza.

 

Descrierea jobului

 

Urmareste situatia conturilor legate de materia prima (sfecla de zahar): transport, scuturare pamant, incarcare camioane, receptiile de sfecla, vanzari de samanta si coproduse catre cultivatori, dar si situatia privind borhotul: transport, facturare, preturi.
- Impreuna cu contabilitatea urmareste situatia analitica a fiecarui cultivator-furnizor si intervine pentru ajustarile necesare obtinerii unei fise furnizor corecte.
- Tine legatura cu furnizorii de sfecla (persoane fizice si juridice) in legatura cu datoriile, creantele, sume de plata, compensari facute
- Verifica conformitatea cu politica de creditare decisa pentru fiecare cultivator
- Pregateste si valideaza informatiile administrative necesare bunei derulari a campaniei: convocari, contracte, mutari de drepturi, curierat, borhot si coproduse.
- Valideaza receptiile de sfecla, instiinteaza seful de departament, cultivatorii si transportatorii in legatura cu erorile aparute.
- Supervizeaza procesul de emitere si expediere a facturilor catre cultivatori, urmareste evidenta facturilor emise si procesul de arhivarea a lor;
- Se preocupa de respectarea termenelor de plata catre cultivatori si prezinta rapoarte in acest sens.
- Elaboreaza si furnizeaza statistici si analize legate de achizitiile de sfecla, precum si alte rapoarte cerute de responsabilii cu receptia materiei prime si cu aprovizionarea si logistica sfeclei.

Postul este in Ludus, jud. Mures.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!