Responsabil curatenie service auto in Constanţa

 Suntem un service autorizat R.A.R., multimarca, situat in Constanta, specializat în domeniul întreținerii și reparațiilor pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.5t. 
Intrucat unul dintre aspectele pentru care suntem faimosi este curatenia, ne-am gandit sa marim echipa cu inca un coleg care sa ne ajute in acest sens. 
In afara lucrurilor obisnuite, punem la dispozitie colegilor nostrii, intalniri de team building, spatiu incalzit pe timp de iarna ( face diferenta) si alte aspecte pe care te lasam sa le descoperi.

Daca a  sunat  bine ce ai citit pana acum si doresti sa te convingi ca suntem ceea ce iti doresti, suna la numarul de telefon  0766 627 389.
Te asteptam in echipa noastra!

Despre companie

Grup-Rul Activ SRL este un service autorizat R.A.R. situat in Constanta str. Interioara 4, specializat în domeniul întreținerii și reparaților pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.5t. Detinem in dotare 13 elevatoare, stand de directie, stand de franare si suspensi, echipamente de diagnosticare de ultimă generație si multe altele. De asemenea, ne mandrim sa spunem ca este un loc unde nu “ïntretinem” doar masini, ci si oameni. O firma unde te simti ca acasa (ne sicanam, ne indragim etc), dar cand vine vorba de munca, suntem seriosi si oferim servicii de calitate. Deviza noastra este: “Un partener de incredere”.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!