Responsabil Sisteme de Management - M in Suceava

Job Description:
Ace Recruit SRL – Companie de recrutare si selectie de personal, in numele Clientului sau, Lider European in Industria in care activeaza (Fabricare ambalaje din hartie si carton ondulat), cu peste 20 de întreprinderi în 9 țări, avand un numar de peste 1000 de angajati in Romania (in Bucuresti si Suceava), cauta un Responsabil Sisteme de Management.

Responsabilitati principale:

-Răspunde de menținerea certificării sistemului de management integrat (calitate, mediu), in conformitate cu cerințele din standardele ISO, ISsi sistemelor BRC, FSC, DDS, IKEA Quality Compliance Standard (GO/NOGO), IWAY.
-Coordonează activitățile de elaborare/revizie si implementare a documentelor aferente sistemelor de management (manual, proceduri, instrucțiuni, etc.) si le supune validării/aprobării Reprezentatului Managementului.
-Inițiază revizuirea/reactualizarea documentelor sistemului atunci când este necesar.
-Colaborează cu responsabilii de procese la elaborarea documentelor de lucru (proceduri operaționale, instrucțiuni de lucru, tehnologii de control, regulamente de fabricație etc.) specifice activităților desfășurate in cadrul sistemului.
-Raportează Reprezentatului Managementului date despre funcționarea sistemului de management integrat ISO, ISO, si sistemelor BRC, FSC, DDS, IKEA Quality Compliance Standard (GO/NOGO), IWAY si propune masuri de îmbunătățire ale acestora.
-Întocmește programul de audit si efectuează auditurile interne si de secunda parte ale sistemelor de management.
-Coordonează si gestionează întocmirea Raportului anual privind analiza de management.
-Analizează si evaluează indicatorii de performanță stabiliți pentru procesele sistemelor de management si ia măsuri corective in cazul in care aceștia nu sunt îndepliniți.
-Conștientizează angajații cu privire la importanța îndeplinirii cerințelor clienților si organismelor de certificare / auditare.
-Garantează corectitudinea datelor furnizate managementului.
-Sprijină departamentele companiei la identificarea, evaluarea si prioritizarea riscurilor si gestionează planurile / programele asociate evaluărilor de risc.
Requirements:
-Studii superioare, preferabil tehnice.
-Cunoștințe aprofundate despre ISO 9001:2015, ISO 14001:2015. Experiența in sisteme BRC, FSC, SMETA si SA 8000 reprezintă un avantaj.
-Experiența ca Auditor extern/intern si/sau certificare/atestare de Manager al sistemelor de calitate/mediu/sănătate si securitate ocupaționala (reprezintă un avantaj).
-Experiența în auditurile de certificare/recertificare/supraveghere.
-Cunoștințe și experiența într-o poziție similară, preferabil într-un mediu de producție.

Calitati personale:

-Persoană responsabilă, organizată.
-Abilități de muncă în echipă.
-Abilitați de comunicare foarte bune.
-Atenție la detalii și orientare spre rezultate.
-Responsabilitate față de munca depusă.
-Abilitați excelente de comunicare, relaționare, planificare și organizare.
-Cunoștințe bune de operare PC (pachetul MS Office).
-Cunoștințe de limba engleză - nivel mediu/avansat.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!