RESPONSABIL TEHNICO COMERCIAL in Baia Mare

Suntem în cautarea unei persoane care sa aiba cunostinte de mecanica agricola (motoare, culturi, masini...) si capacitati de promovare a produselor si serviciilor noastre.
Deplasari în tara si chiar în strainatate sunt posibile, un permis de conducere B este de dorit.

Profilul societatii noastre : Technique DEXIM/MTD - prin prestatiile si produsele comercializate doreste sa vina in sprijinul agricultorului roman, oferindu-i masini ieftine, universale si la cel mai inalt nivel de calitate.
Motocultoarele si motocositorile sunt de fabricatie franceza si italiana si reprezinta marci de renume mondial (Pubert, Pasquali, Eurosystems, Berthoud...etc.).
Tractoarele de puteri intre 35 si 92 CP si tractiune integrala, de marca Pasquali sunt dotate cu accesorii capabile sa execute orice fel de lucrare agricola.
Instalatiile de stropit si tratat de marca franceza Vermorel - Berthoud sunt dotate cu ultimile tehnologii si realizeaza lucrari de o calitate exceptionala.
Serviciile noastre asigura in permanenta o asistenta tehnica calificata precum si piese de schimb de origine pentru toate produsele distribuite.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!