SECRETARA in Bistriţa

- indeplinirea activitatilor zilnice de secretariat: - preluarea si directionarea apelurilor telefonice - primirea vizitatorilor si anuntarea persoanelor de contact din societate - asigurarea protocolului in cadrul intalnirilor, in conformitate cu cerintele zilnice - preluarea, inregistrarea, distribuirea la compartimentele implicate, indosarierea si arhivarea corespondentei si a mesajelor primite din partea partenerilor , clientilor si a celorlalti angajati  - indosarierea si arhivarea documentelor atat fizic cat si adaugarea lor pe server - asigurarea transmiterii documentelor prin posta, fax, e-mail - actualizarea bazei de date documente - tehnoredactarea de oferte si alte acte necesare, - preluarea solicitarilor venite din partea colegilor,clientilor prin telefon sau mail; - experienta pe un post similar

Despre companie

Societatea CML.RO SRL a fost infiintata in anul 1997 avand un nivel de dotare cu utilaje moderne aduse din import, corespunzătoare proceselor tehnologice specifice din balastieră dar şi pentru lucrările de drumuri. Societatea noastra executa lucrari de constructii civile si industriale, drumuri si platforme, lucrari de amenajare cu dale, inchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale.

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!