Sef raion HORNBACH Oradea in Oradea

 

Candidatul ideal

 

Calificările dumneavoastră:

O bază solidă! Pe lângă o formare profesională în domeniul comerțului sau un studiu similar aveți în caz ideal experiență în vânzare sau în consiliere într-o companie în domeniul comerțului.

Pasiunea vă motivează acțiunile! Proiectul dumneavoastră personal este consilierea clienților noștri. Convingeți prin deschidere și firea dumneavoastră comunicativă și nu faceți diferențe între client profi sau meșter pasionat. Cu o porție sănătoasă de pasiune și implicare știți să comunicați în mod corespunzător cu toți clienții.

Aveți mâinile muncite și pasiune în suflet! Acțiunile dumneavoastră sunt caracterizate de o doză ridicată de motivație proprie și de voința de a prelua responsabilitate. În caz ideal dețineți experiență în conducerea de specialitate a angajaților și vă păstrați calmul și în situații de stres.

Implicare maximă! Și meșterii matinali și cei care lucrează până noaptea târziu au nevoie de sfatul dumneavoastră. Sunteți flexibil cu privire la activitatea dumneavoastră în timpul programului de funcționare a magazinului?

 

Descrierea jobului

 

Sarcinile dumneavoastră:

Un mecanism perfect! Sprijiniți managementul magazinului la conducerea magazinului cât și la atingerea obiectivelor cu privire la cifră de afaceri și venit.

Clientul se află pentru dumneavoastră în centrul atenției! Clienții dumneavoastră se bucură de pasiunea dumneavoastră și de cunoștințele dumneavoastră de specialitate. Niciun proiect nu este prea mare, nicio solicitare prea dificilă. Vă implicați în proiectele clienților alături de aceștia - de la planificare, până la realizare - ca și cum ar fi ale dumneavoastră.

Conducere, susținere, motivare! Treziți puteri nebănuite în echipa dumneavoastră prin feedback periodic, indicații clare și delegarea de sarcini și responsabilitate.

Un model demn de urmat! Sunteți o persoană de contact competentă și un model pentru angajați. Vă sprijiniți echipa întotdeauna cu soluții rapide și practice.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!