Service Echipamente Digitale in Iaşi

S.C. PIM S.R.L. angajează tehnician service imprimante laser și diverse echipamente din industria tipografică. Se oferă instruire în cadrul firmei la locul de muncă. Este necesară cunoașterea la nivel elementar a limbii engleze pentru buna interpretare a codurilor de eroare generate de diversele aparate aflate în exploatarea firmei. De asemenea sunt necesare cunoștințe elementare de electricitate și mecanică. Se asigură salariu de la angajare (chiar si in perioada de instruire). Contractul de muncă se semnează pe 30 de zile. După această perioadă dacă părțile sunt de acord se semnează contract pe perioadă nedeterminată. Salariul se negociază de la primul interviu.

S.C. PIM S.R.L. angajează operator ghilotină în cadrul tipografiei digitale PIM (zona Copou/Cârlig). Postul presupune operarea ghilotinei pentru finisarea cărților și debitarea hârtiei din coli mari în coli de utilizat în fluxul tehnologic. Condiția fizică peste medie este necesară pentru manipularea frecventă a hârtiei. Salariul se negociază la angajare. Contractul de muncă se semnează pe 30 de zile. După această perioadă dacă părțile sunt de acord se semnează contract pe perioadă nedeterminată. 

S.C. PIM S.R.L. angajează muncitor necalificat în cadrul tipografiei digitale PIM (zona Copou/Cârlig). Postul presupune alimentarea cu hârtie a aparatelor și supravegherea tipăririi corecte a lucrărilor. Salariul se negociază la angajare. Contractul de muncă se semnează pe 30 de zile. După această perioadă dacă părțile sunt de acord se semnează contract pe perioadă nedeterminată. 

S.C. PIM S.R.L. angajează operator PC   în cadrul tipografiei digitale PIM (zona Copou/Cârlig). Sunt necesare cunoștințe de operare PC și cât mai multe programe de editare text și grafică. Se asigură instruire la locul de muncă.  Contractul de muncă se semnează pe 30 de zile. După această perioadă dacă părțile sunt de acord se semnează contract pe perioadă nedeterminată. 





Despre companie

Firma PIM este unul din liderii naționali din domeniul printului de mici și mari dimensiuni. La ora actuală avem trei centre de multiplicări în Municipiul Iași cu diferite servicii conexe și o tipografie digitală. Firma este înființată în anul 1992 având aproximativ 80 de angajați. Dorim de asemenea să ne extindem cu noi centre și să prestăm servicii cât mai diverse. Prioritatea noastră a fost și este să folosim cele mai noi tehnologii. La ora actuală avem în exploatare cele mai performante echipamente produse de firma Konica Minolta.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!