Sofer transport persoane (cat. D) - Belgia in Belgia

Angajăm șoferi de autobuz persoane în Belgia, Cat. D. Transportul de persoane se face pe rute fixe. Cerințe obligatorii: - permis de conducere cat.D; - minim 2 ani experiență anterioară ca șofer D; - limba engleză/ franceză la nivel mediu; - abilități de comunicare, flexibilitate, rezistență la condus. Responsabilități: - transporturi cu autobuzul în Belgia, transport persoane; - transportul de persoane se face pe rute fixe; - completare documente și rapoarte; - menținerea autobuzelor în stare bună; - autobuze cu cutie manuală și/ sau automată noi. Ofertă: - salariul de la 2300 Euro net/lună; - program de lucru între 9 - 12 ore/ zi; - tichete de masă (6 Euro/ zi); - contract belgian; - cazare și transport asigurate. Informații la telefon 0722 455 583 sau 0734 458 410.

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!