Specialist Reglementări Licențe și Concesiuni in Mureş

E.ON recrutează pentru una dintre companiile sale, Delgaz Grid, cel mai mare distribuitor de gaze naturale şi electricitate din jumătatea de Nord a României; Departament: Reglementări Gaz, Locaţia: Târgu-Mureș 

 

Ce implică rolul tău în echipa noastră

 

 • Realizezi activitățile de suport pentru obținerea licențelor, concesiunilor și autorizațiilor necesare activității de distribuție a gazelor naturale
 • Realizezi documentațiile necesare pentru participarea la licitații pentru concesiuni

 

Cum îți dai seama că te potrivești

 

 • Educație necesară: Studii superioare tehnice sau juridice
 • Experiență necesară: Experiență în distribuția de gaze de 1 an
 • Cunoștințe obligatorii cerute de legislație: Cunoașterea reglementărilor ANRE
 • Cunoștințe IT: Bun utilizator al pachetului MS Office

 

Ce îţi oferim noi

 

 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum Crăciunul, căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless. 
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță. 
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.
 • Te-am făcut curios? Intră aici pentru a vedea mediul nostru de lucru.

E.ON se angajează să asigure egalitatea de șanse și promovează în mod activ diversitatea, egalitatea și flexibilitatea.

 

Sumar

 

Nr. de referinţă: 137562 Anunţul expiră la data de: 29.11.2020 Data de început: 28.12.2020

 

Contact

 

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, vizitează-ne pe pagina de cariere.

 

Despre noi

 

Noul E.ON este unul dintre cei mai puternici operatori ai rețelelor și a infrastructurii energetice europene, precum și un furnizor de soluții avansate pentru mai mult de 50 de milioane de clienți. Suntem prezenţi în 15 țări și avem un total de peste 75.000 de angajați, iar acest lucru ne permite să contribuim activ la accelerarea tranziției energetice în Europa. E.ON își propune să transforme fundamental lumea energiei, pornind cu focalizarea atenției pe două zone de creștere sustenabilă și achiziția companiei innogy. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa, vom stimula tranziția energetică în România și în Europa. Combinarea expertizei celor două companii va face, de asemenea, ca E.ON să devină un pionier în dezvoltarea de soluții noi și inovatoare, și să atragă cele mai strălucite minți în sectorul energetic.

 

Ne găseşti aici

 

www.eon-romania.ro

Aplică acum »

 

Oamenii din E.ON

 

→ Află mai multe

 

Despre noi

 

→ Află mai multe

 

Blog
evenimente şi articole

 

→ Află mai multe

 

Posturi disponibile

 

→ Află mai multe

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!