Stivuitoristi si Manipulanti marfa Italia in Timisoara


Angajam pentru perioada sezoniera (Iulie - Octombrie) STIVUITORISTI SI MANIPULANTI MARFA la o fabrica de prelucrare a rosiilor din Italia!
Cerinte: - Persoana muncitoare, serioasa si responsabila;- Disponibilitate program in ture; - Studii primare / medii; - Cunostinte minime de limba italiana – constituie avantaj.
Beneficii: - Contract de munca in Romania; - Oferta salariala motivanta; - Diurna; - Cazare asigurata; - Transport Romania – Italia si retur gratuit.
FARA COMISIOANE sau ALTE TAXE!
Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze de luni – vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00 la numerele de telefon 0748 121 277/ 0724 994 858.

Despre companie

Lifein Job se prezintă ca un partener strategic pentru proiectarea unor soluții personalizate, cele mai potrivite pentru a planifica și executa inițiativele de schimbare, consolidare și dezvoltare ale clientului ajutându-l să dobândească instrumente avansate de management al personalului.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!