Tamplar si inginer de productie in Iaşi

SC Decor Plus SRL anagajeaza tamplar si inginer de productie cu experienta in productia de mobilier la comanda din pal melaminat si lemn masiv. Oferim conditii de munca f bune si salar atractiv. Asteptam CV online.

Despre companie

Cu o experienta acumulata in cei 12 ani de activitate, firma noastra produce mobila la comanda Iasi din PAL melaminat, MDF vopsit sau Lemn Masiv, capabil sa satisfaca toate gusturile si cerintele clientilor. Acordam o importanta deosebita designului, de aceea avem o echipa de creatie puternica formata din designeri si ingineri capabili sa ofere cele mai bune solutii de amenajare. Dotarea tehnica moderna ne permite sa executam mobilier complex in conditii de calitate si functionalitate deosebite. Asiguram consiliere gratuita clientilor firmei noastre pentru alegerea solutiilor optime de amenajare a spatiilor: spatii de locuit, spatii de birouri, spatii comerciale. Acestea din urma pot deveni oglinda a personalitatii si cerintelor dumneavoastra.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!