Tehnician mentenanță producție – Luduș, Mureș in Mures

Job Description

 

Suntem în căutarea unui TEHNICIAN MENTENANȚĂ, o persoană responsabilă de punerea în funcțiune, montarea, demontarea, repararea și întreținerea utilajelor pentru o companie producătoare din Luduș.

 

 

Responsabilități:

-       Execută diverse lucrări necesare pentru buna funcționare a utilajelor și echipamentelor tehnologice industriale

-       Pune în funcțiune sau asistă la punerea în funcțiune a utilajelor industriale

-       Realizează întreținerea periodică a utilajelor

-       Înlocuiește/repară echipamentele defecte

-       Execută inspecții periodice și revizii tehnice

-       Acordă ocazional suport tehnic în cazul unor defecțiuni sau instalări de mașini în cadrul grupului, în alte locații decât Luduș

 

 

Requirements

 

Cerințe:

-       Studii medii în domeniul tehnic

-       Experiență ca Tehnician în producție

-       Persoană organizată, cu spirit de ordine și disciplină, corectitudine, flexibilitate

-       Cunoștințe de automatizări reprezintă un avantaj

 

 

Mai multe informații la 0758103467 sau

 

Mulțumim pentru interesul și aplicația dumneavoastră, ne rezervăm dreptul de a contacta doar candidații potriviți cerințelor postului.

 

S.C. Agenția de Servicii Professional S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal. Având în vedere prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale vă rugăm ca, înainte de a aplica la anunțul de angajare, să consultați pentru informare site-ul nostru:

 

 

 


Requirements
Cerințe: - Studii medii în domeniul tehnic - Experiență ca Tehnician în producție - Persoană organizată, cu spirit de ordine și disciplină, corectitudine, flexibilitate - Cunoștințe de automatizări reprezintă un avantaj Mai multe informații la 0758103467 sau Mulțumim pentru interesul și aplicația dumneavoastră, ne rezervăm dreptul de a contacta doar candidații potriviți cerințelor postului. S.C. Agenția de Servicii Professional S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal. Având în vedere prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale vă rugăm ca, înainte de a aplica la anunțul de angajare, să consultați pentru informare site-ul nostru:

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!