Tehnicieni mentenanta Belgia in Belgia

Recrutam Tehnicieni cu experiență în mentenanța industrială (domenii - electric, mecanic, hidraulic, automatizări) pentru diferite companii din Belgia.

Cerințe: experiență în domeniu și nivel bun de limba engleză

Angajatorul asigură cazare și încheie contract de muncă, cu toate beneficiile conform legislației belgiene în vigoare (holiday money, child benefit, annual bonus, etc).

Te rugam trimite CV-ul tau online.

 


 

Despre companie

Misiunea All EU Recruitment este de a conecta angajatorii romani si din alte tari europene cu personalul roman, de a deschide porti internationale si de a facilita accesul la un nivel de trai imbunatatit romanilor care sunt in cautarea unui loc de munca sau care au ca obiectiv dezvoltarea profesionala. All EU Recruitment administrează în condiții de siguranță, numai pentru scopul de recrutare și în conformitate cu GDPR (Regulamentul European privind protecția datelor cu caracter personal), datele personale pe care ni le furnizați despre dvs. Suntem agentie de recrutare cu sediul in Galati, strada Brailei 134A, autorizata de Inspectoratul Teritorial de Munca. All EU Recruitment nu percepe niciun comision sau tarif de mediere de la candidati.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!