Candidatul ideal
Ne potrivim dacă ai:
- Experiență de minim 1 an într-o companie de producție alimentară;
- Abilități de planificare a activității proprii și a bunei funcționări a unității;
- Abilități de lucru în Excel.
Descrierea jobului
Tehnologul în industria alimentară are următoarele responsabilități:
- Supraveghează și controlează din punct de vedere calitativ produsul realizat pe parcursul procesului de fabricație;
- Supraveghează fluxul de producție;
- Determină consumul specific și calcularea rețetelor, a valorii calorice și nutritive a preparatelor culinare și a produselor;
- Prelevă probe, efectuează analize și teste specifice pe parcursul întregului proces tehnologic;
- Ia măsuri corective atunci când testele de calitate a produselor sunt necorespunzătoare;
- Întocmește diverse raportari periodice și înregistrează în evidențe rezultatele observațiilor;
- Verifică realizarea transportului în condițiile necesare de la centrul de producție către unități;
- Se ocupă de întreținerea aparaturii de laborator și a echipamentului tehnic din dotare.