Tinichigiu auto cu experienta -demontator subansamble in Bucureşti

Angajam tinichigiu auto cu experienta (demontator subansamble)
Atelier autorizat RAR pentru montaj folie auto cu o vechime de peste 10 ani si cu un portofoliu mare de clienti , situat in Bvd. Dimitrie Cantemir, nr. 20, sector 4 , angajeaza tinichigiu auto.

 

Se ofera:

- Contract de munca pe perioada nedeterminata.
- Salariu net: 2500- 3000 ron in functie de experienta si pregatire.
- Bonusuri de sarbatori.

Te rugam trimite CV online.
Program: luni-vineri: 8 ore/zi + 2 zile de sambata/luna.

Despre companie

SC Autovad SRL ofera solutii complete pentru protejarea automobilelor impotriva razelor solare utilizand folie auto profesionala. Firma noastra este autorizata R.A.R. pentru montarea de folie auto si ofera garantie. Exista mai multe tipuri de folie auto de diferite culori, reflexivitate sau opacitate. Geamurile cu folie auto sporesc confortul pasagerilor din masina protejandu-i de radiatia solara, ultraviolete, caldura si chiar de cioburile geamurilor in situatia producerii unui accident. Prin aplicarea de folie auto de protectie solara si vizuala, obiectele din interior (telefoane mobile, genti, instalatie audio, incarcatura autoutilitarelor) nu mai devin tentante pentru raufacatori. In egala masura este asigurata protectia vizuala a persoanelor din interiorul autovehiculelor.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!