Tinichigiu /pregatitor/vopsitor auto Europa pentru reprezentante FORD AUDI VW in Olanda

Companie multinațională olandeză dorește să angajeze muncitori cu experiență în domeniul auto.
Se caută pregătitori, vopsitori și tinichigii cu experiență.

Cazarea este asigurată de către angajator, se oferă asigurare medicală gratuită, mașină personală (pentru deplasare de acasă la locul de munca) plus benzină, de asemenea asigurate de angajator. Toate acestea sunt incluse în salariu.
La sfârșitul lunii, cu 160 de ore lucrate, adică 8 ore pe zi, 5 zile pe saptămână, după toate costurile deduse de cazare, transport și asigurare medicală vei primi net minim 1630 de euro în contul tău. Precizăm că în momentul de față peste 40 de români lucrează în această companie, de mai bine de 1 an.
Cerințe:
- experiență în domeniu, 3 ani cel puțin
- permis de conducere, categoria B 
- cunoașterea limbii engleze la nivel mediu


Salariile sunt cuprinse între 1750-2500 de euro net, în funcție de experiență și ore lucrate,

Menționăm că nu se percep nici un fel de comisioane !

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm la dispoziție: 
  Aplica CV-ul tău aici 

 Trimiteți un sms sau sunați la următoarele numere de telefon: 

Ana Stroiescu :   +40741315555
Florin Paraschiv: +40746148888

Despre companie

www.feprecruiting.ro / Jobs4All Nu oferim doar șansa pentru un job mai bun! Oferim șansa pentru o viață mai bună! O viață mai bună incepe cu un job mai bun, un job mai bun începe cu FEP! Mai întâi de toate, CREDEM. Credem în procese de recrutare de bună calitate, care sunt utile tuturor persoanelor implicate. Credem că fiecare persoană este la fel de importantă și că construirea unei cariere înseamnă, de asemenea, construirea unei noi vieți. Ne bucurăm să ajutăm la construirea acelei vieți ideale și dorim să ajutăm cât mai mult posibil. Credem că este important să existe securitate la locul de muncă și perspective care să ajute pe toată lumea să aibă o viață stabilă și corectă. Noi credem că toată lumea poate avea o șansă în îndeplinirea viselor și suntem aici pentru a face acest lucru posibil. Procesul nostru de recrutare pune candidații pe primul loc, deoarece considerăm că este corect din punct de vedere moral să ne interesăm de toate aspectele legate de viitoarele locuri de muncă. De asemenea, ne angajăm să oferim toate potențialele detalii pe care le pot solicita candidații și care să îi ajute în procesul de tranziție către o carieră și o viață mai bună. Iar așa cum credem noi în dumneavoastră, alți candidați au crezut în noi. Am ajutat la construirea atât de multor vieți, încât candidații din trecut ne-au recomandat tot mai mult.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!