Anunturi gratuite angajari

Cauți să angajezi sau să colaborezi?

Pe MyNextJob iți poți găsi rapid atât personal calificat pentru angajare, cât și colaboratori pentru proiectele tale.

Suntem confidenți că vei iubi platforma MyNextJob. Din acest motiv iți oferim un Anunț de angajare Premium GRATUIT și promovat pe prima pagina la înregistrarea companiei tale. Adițional, toate firmele care doresc să recruteze candidații înscriși pe platforma MyNextJob, beneficiază de anunțuri de angajari gratuite si nelimitate in format "Basic" pentru perioada asta dificila de COVID.

Anunțul de angajare Gratuit in format PREMIUM, sau anuntul "Bonus", este În valoare de 220 euro, vine pre-setat cu toate extraopțiunile de promovare. Pentru a testa platforma noastra de joburi și pentru a fi siguri că puteți găsi candidații potriviti, am dublat valabilitatea anuntului de la 30, la 60 de zile. 😊

Înregistrare CompanieInstructiuni video companie

Pentru a publica Anuntul Premium Gratuit, accesează link-ul “Înregistrare Companie”.

Completează câmpurile solicitate în cei 2 pași, apoi apăsă butonul "Finalizare". După introducerea codului fiscal în câmpul dedicat, aplicația va valida automat datele introduse printr-o verificare în baza de date a registrului comerțului. În cazul în care compania ta este identificată după codul fiscal, datele aferente, disponibile în baza de date RC se vor completa automat în formularul de înregistrare MyNextJob.

După completarea profilului companiei, vei primi un e-mail de confirmare pe adresa de email furnizată la înregistrare. Acest e-mail este esențial pentru a confirma înregistrarea contului de companie in baza noastra de date.

Dupa finalizarea procesului de înregistrare, verifică adresa de email și accesează link-ul de activare.

Te rugăm să verifici și folderul Spam. Adăugă adresa noastră de email in folderul Inbox, marcând mesajul ca fiind "Not Spam". Astfel nu vei rata nici o notificare despre anunțurile publicate de compania ta pe MyNextJob.

După accesarea linkului, vei fi redirecționat pe pagina de pornire a noului tău cont MyNextJob. Pagina "Info cont" este cea care îți oferă acces la toate funcțiile portalului. Tot aici găsești butonul de activare "Anunt Bonus". Acest anunt poate fi creat și customizat după preferințele și criteriile campaniei de recrutare pe care compania ta o desfășoară pe MyNextJob. Publicarea tuturor anunțurilor pe site are loc instantaneu.

Asa cum am mentionat de la inceput, pe MyNextJob, poți adăuga "anunțuri gratuite nelimitate" de joburi, in versiunea "Anunt Basic". Cele din urmă vor beneficia de vizibilitate în căutari, iar candidații interesați, potriviți joburilor postate de tine vor putea aplica cu ușurință!


 • Targetare și business to business

  Cauți să angajezi sau să colaborezi?
  Pe MyNextJob iți poți găsi rapid atât personal calificat pentru angajare cât și colaboratori pentru proiectele tale. Pe lângă specificațiile jobului poți alege și tipul de colaborare - angajat, PFA sau colaborare de tip B2B, business to business, situație în care și alte companii pot aplica la joburile / proiectele postate de tine.

 • Flexibilitate

  Un anunț poate conține mai multe job-uri, cu specificații și opțiuni de promovare diferite. Acestea din urmă apar individual pe portal, iar candidații aplică separat la fiecare job în parte. Feature-ul multi-job oferă companiilor și recruiterilor posibilitatea de a organiza si mai bine aplicanții, asemănator sistemelor costisitoare de Talent Management și Applicant Tracking.

  Moneda unică MyNextJob (e-credit) poate fi folosită atât la postarea anunțurilor cât și la deblocarea datelor de contact a CV-urilor din baza de date. Am ales acest model pentru a permite gestionarea resurselor exact așa cum iți dorești, dar mai ales, așa cum ai nevoie. Costul unui e-credit variază între 1 și 0.30 euro. Beneficiezi de costuri reduse atunci când alimentezi contul cu mai mult de 2000 de e-credite. Varianta din urmă reduce prețul initial pâna la 0.60 euro pentru deblocarea datelor de contact ale unui CV sau 96 euro pentru un anunț PREMIUM. Cel din urmă va conține toate opțiunile de promovare : update zilnic, banner mare prima pagină, promovare în căutări, conținut html în anunț, grafice si poze.

 • Bază de date

  După ani de brainstorming, muncă de echipă și multe linii de cod, MyNextJob a fost lansat în vara anului 2018. Am construit platforma MyNextJob fiind ghidați de recomandările unei renumite companii de recrutare din România, cu peste 16 ani de activitate în HR. Colaborarea cu un expert în domeniu, ne oferă un avantaj unic față de competitorii noștri: îți oferim acces la peste 100.000 de candidați intervievați personal și mai mult de 10000 ce au fost testați in diferite proiecte internaționale. Mai mult decât atât, am dezvoltat funcțiile cu tine in minte. Rezultatul? MyNextJob, un site de joburi eficient, ușor de folosit și prietenos cu bugetul oricarei firme din Romania. In acelasi timp MyNextJob fiind suficient de complex si pentru a satisface orice corporație de talie internațională.

  In prezent, numărul cv-urilor a crescut semnificativ și avem confidența dovedită că la noi găsești candidații potriviți. Indiferent de domeniul sau industria companiei tale, printr-o simplă căutare și filtrare a candidaților înscriși pe platforma noastră, echipa ta va deveni completă.


Va dorim mult Success!!

Echipa, MyNextJob.ro

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!