mynextjob românia

Cel mai complet portal de joburi din România și Străinătate

Un nou fenomen pe piața muncii din România a început să ia amploare. MyNextJob își propune să devină prima alegere a companiilor din România în căutare de angajați de top.

MyNextJob România 

Ce oferă MyNextJob firmelor din România și din Străinătate

Platforma MyNextJob a dorit sa fie mai mult decât un alt site de joburi sau angajări. Ca rezultat, a fost creată o unealtă eficientă în procesul de recrutare, atat pentru firmele mici si mijlocii, cat și pentru marile corporații de talie națională și internațională.

Fondatorii platformei au o experiență impresionantă în domeniul recrutării. Astfel, produsul final reprezintă mai mult decât un website de anunțuri. MNJ este și un sistem de management al aplicanților pentru care companiile de regulă plătesc suplimentar. Practic, postând un anunț de angajare pe MyNextJob beneficiezi gratuit de sistemul integrat de applicant tracking. Departamentul tău de resurse umane va putea gestiona procesul de angajare simplu și eficient.

Spre deosebire de competitorii noștrii, sistemul de filtrare al candidaților îți va asigura opțiuni și sugestii de aplicanți cu skill-uri și experiență potrivite companiei tale. Mai mult decât atât, MyNextJob înțelege că pot apărea  momente în activitatea firmei tale în care nu poți aștepta candidatul perfect într-o campanie de recrutare. Pentru asta poți folosi filtrele platformei pentru a contacta și intervieva  imediat, candidați ai căror cv-uri se potrivesc cerientelor tale. Acest feature îți permite și recrutare de tip headhunting fără a mai apela la firme de specialitate unde cosutrile sunt prohibitive.

MyNextJob îi pune pe Români în valoare

MyNextJob nu a pierdut nici un moment din vedere nevoile candidaților. Pentru ei au creat un sistem simplu de încărcare a cv-ului de pe alte platforme și transformarea lui, automat, în format MNJ. Mai mult decât, atât echipa MyNextJob știe că într-o piață acerbă fiecare candidat trebuie să se pună în valoare prin diplome, skill-uri și recomandări. Acest feature validează și completează informația din CV în fața angajatorilor.

Este bine știut faptul că din ce în ce mai mulți angajatori străini au ales România pentru a-și extinde activitatea. Deopotrivă, din ce în ce mai multe corporații internaționale caută candidați români pentru relocare în diferite țări. Pentru a face procesul mai simplu, MyNextJob își ajută aplicantii cu traducerea automată a CV-ului în limba engleză printru-un tool propriu inedit.

Cu atât de multe funcționalități, șansele tale de a îți găși jobul perfect, care să te satisfacă profesional și financiar, cresc cu fiecare click sau aplicare.

Covid, MyNextJob și piața muncii din România în 2020

MyNextJob înțelege  nevoile financiare ale companiilor pe timp de criză si nu numai. În calitate de foști consumatori ai serviciilor de anunturi de angajare, MNJ recunoaște că recrutarea poate fi o poavară financiară pentru o firma mică sau mijlocie. Acesta este motivul pentru care costurile unui anunț sunt incredibil de competitive pe piața din tara noastră.

Toată România resimte efectele negative ale pandemiei Covid 19. MyNextJob vrea să vină în sprijinul tuturor firmelor și aplicanților cu servicii complet gratuite. Echipa MyNextJob cunoaște importanța ajutorului în comunitate. Suntem recunoscători atât partenerilor de până acum cât și celor care ni se vor alătura familiei MNJ în viitor. Suntem entuziasmați să vedem fenomenul MyNextJob pe piața muncii din România în special pentru cultura occidentală  pe care o promovăm.


Vă așteptăm altături de noi!

Echipa MyNextJob

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter