Agent imobiliar in Bucureşti Sectorul 2

Ce ar trebui sa faci?

* Prospectarea pieții
* Raportarea activității
* Atingerea targetului lunar
* Intermedierea tranzacțiilor imobiliare
* Promovarea ofertelor pentru potențiali clienți
* Identificarea și implementarea celor mai bune soluții pentru clienți
* Administrarea bazei de date

*Comision 40-50%

De ce anume ai nevoie?
* Inițiativă
* Spirit comunicativ și de echipă
* Angajare și dăruire spre rezultate
* Capacitate de organizare
* Integritate

* Tinuta office

Ce beneficii poți avea alături de noi?

Începând bineinteles prin detinerea unui contract de munca sau colaborare și a asigurării de sănătate, ai parte de suport in tot ceea ce privește uneltele necesare obținerii unui câștig peste medie.

Tu ce mai aștepți? Programează un interviu și alătura-te echipei noastre! Dacă vrei sa faci parte dintr-o echipă ce este intr-un continuu proces de dezvoltare atât profesională, cât și personală, aici este locul tău!

Despre companie

Nu cumperi o casă ... cumperi viitorul tau de viată! O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, asa ca permite-ne sa-ti oferim locuinta potrivita. Experienta, profesionalismul, onestitatea si calitatea incontestabila a serviciilor sunt ceea ce fac diferenta intre o simpla agentie imobiliara si un partener dedicat tie. Cu o experienta de 12 ani in piata romaneasca, Pyf Real Estate vine in ajutorul oricarui doritor de a-si gasi un nou camin. Sediul pozitionat central, sector 2, ne permite sa fim la timp oriunde ar fi nevoie in Bucuresti. Din Sectorul 1 pana in Sectorul 6, oferind un portofoliu generos, facilitam garantia unei tranzactii imobiliare sigure, in cea mai scurta perioada de timp, in cele mai bune conditii si la cea mai buna valoare, toate de mai sus fiind atributele ce insumeaza cartea noastra de vizita, transparenta, asa cum va fi tot ce facem pentru dvs. Membrii echipei, dedicati si perseverenti, iti vor oferi intotdeauna o analiza de piata reala, competenta si un plan personalizat de actiune, punandu-ti la dispozitie toate cunostintele tehnice, financiare si juridice de care ai nevoie, pe care le-au acumulat in anii de activitate, ocupandu-se inclusiv de intocmirea documentelor necesare tranzactiei. Fie ca doresti sa vinzi/inchiriezi o proprietate, fie ca esti in cautarea unui nou camin, iti stam la dispozitie cu cea mai mare placere!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!