AGENT IMOBILIAR in Iaşi

De ce ți-ai dori să fii agent imobiliar la FideliaCasa? Pentru că îți place să relaționezi cu alți oameni, să îi ajuți să-și împlinească visurile legate de viitoarea lor investiție imobiliară; Pentru că îți dorești un program de lucru flexibil, să poți îmbina echilibrat viața personală cu munca; Pentru că ești o persoană de acțiune și îți dorești independență financiară; Pentru că banii reprezintă pentru tine doar o măsură a succesului, iar tu vrei ca succesul tău să evolueze continuu. Ca să poți fi agent imobiliar, ar mai fi de îndeplinit câteva condiții: Să ai carnet de conducere(mașina personală constituie un avantaj); Să fii dornic de dezvoltare profesională și personală; Să ai spirit antreprenorial. Beneficii: - 50% comision garantat în primele 6 luni - Comision crescător în funcție de performanțele financiare; - Training de specialitate; - Suport permanent din partea echipei (HR, marketing, juridic, creditare); - Posibilitatea dezvoltării unei cariere de succes în domeniul imobiliar; - Șansa de a lucra cu o echipă de profesioniști; - Premii lunare și anuale în funcție de performanțe.

Despre companie

DESPRE COMPANIA IMOBILIARĂ FIDELIA CASA Misiunea companiei imobiliare FideliaCasa Întotdeauna ne străduim să fim alături de clienții noștri cu pasiune și rapiditate, pentru a-i ajuta să facă "un pas în viață" și să ia cea mai bună și mai sigură decizie imobiliară. De aceea am fost și vom rămâne o echipă responsabilă, de încredere și implicată! Valorile companiei imobiliare FideliaCasa 1. RESPONSABILITATE - Ne onorăm angajamentele și ne asumăm personal responsabilitatea pentru toate acțiunile noastre. 2. ÎNCREDERE - Țintim către relații bazate pe încredere cu clienții noștri. Numai relațiile bune și deschise ne pot ajuta să avem succes. 3. IMPLICARE - Cu cât ne implicăm mai mult cu atât sunt mai împliniți profesional - primim răsplata cea mai de preț: satisfacția clientului! De ce FideliaCasa? Pentru că suntem din 2002 pe piața imobiliară ieșeană, iar asta înseamnă competență și siguranță. În această perioadă am încheiat peste 15.000 de tranzacții imobiliare. Pentru că funcționăm în 2 sedii proprii, poziționate în zone de interes pentru clienți. Pentru că îți oferim un mediu profesionist de lucru, bine organizat și cu o structură organizațională bine definită. Astfel, pentru a performa cât mai rapid, vei beneficia de suport din partea departamentelor : Resurse Umane, Marketing, Call Center, Achiziție, Planificare, Juridic, Creditare. . Pentru că suntem o echipă dinamică, creativă și competitivă cu experți în domeniu: 4 specialiști cu o vechime > 20 ani; 5 specialiști cu o vechime > 10 ani; 10 specialiști cu o vechime > 5 ani. Pentru că vei beneficia de clienți atrași de site-ul companiei, celelalte portalui imobiliare dar și de ofertele imobiliare unice, dezvoltate de acționariatul companiei. Acestora li se adaugă cele peste 700 de recomandări anuale venite din partea foștilor clienți. Pentru că știm să formăm profesioniști: prin ”Academia FideliaCasa” au trecut peste 300 de agenți imobiliari, care au activat în 5 puncte de lucru în Iași și unul în Chișinău. Pentru că vei beneficia din prima zi de instruire și pe măsura evoluției tale profesionale, vei beneficia de cursuri avansate de vânzări, comunicare, negociere, marketing, leadership, management etc. Alături de noi vei putea să-ți construiești o carieră, atât ca și om de vânzări cât și în management. Pentru că spiritul tău competitiv va fi provocat lună de lună, prin diferite concursuri cu premii, iar performanța pe termen lung îți va fi răsplătită la fiecare final de an, în cadrul Galei de decernare a premiilor anului. Pentru că știm să ne distrăm și să ne bucurăm. Fă ”un pas în viață” și alătură-te echipei FideliaCasa”

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!