Arhitect in Bucureşti Sectorul 2

Descrierea jobului Urmarirea si elaborarea unui proiect aflat in toate etapele de proiectare: etapa concept, avizare, proiect pentru autorizare, proiect tehnic, urmarire santier; Cerinte: Cunoasterea avansata a urmatoarelor programe: AutoCad, Arhicad, Microsoft Office, Excel. Abilitati de comunicare si de lucru in echipa; Seriozitate, responsabilitate si capacitate de organizare a propriei activitati; Dornic de asimilare si aprofundare a domeniului; Peste 2 ani de experiență în Arhitectură. Pachet salarial motivant, in functie de experienta si performanta;

Despre companie

IPROLAM SA a fost infiintat ca o necesitate a economiei pentru reconstructia, modernizarea si dezvoltarea metalurgiei prelucratoare romanesti – la 1 IUNIE 1959 –prin unirea proiectantilor specialisti proveniti din sectorul “tevi” de la Uzinele REPUBLICA si IPROMET din Bucuresti. IPROLAM S.A. este in prezent o companie privata recunoscuta in tara si strinatate, avand marca si domeniul de activitate inregistrate la Institutul de marci de la Geneva pentru calitatea lucrarilor realizate, pentru calitatea personalului sau, pentru promptitudinea finalizarii tuturor lucrarilor angajate.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!