Confectionere textile in Bucureşti

Confectionere textile pentru masina liniara cu experienta, producator confectii femei zona Unirii, Piata Natiunile Unite.

 

  • Conditii munca excelente, program luni-vineri 07.00 -15.30,
  • pauza de masa,
  • carte de munca.

Despre companie

Bazat pe calitatea produselor, pe un design proaspat, indraznet, pe priza la public si pe sustinerea media, Artista a devenit unul din brandurile nationale care au convins din ce in ce mai mult in ultimii ani. Astazi, Artista se bazeaza pe un public loial, pe sustinerea unor vedete feminine mult apreciate de publicul larg, este o prezenta constanta in cadrul prezentarilor de moda, precum si a multor altor evenimente mondene, astfel ca, din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos isi doresc in garderoba lor o rochie, o bluza sau o salopeta Artista, lucru care ne bucura foarte mult si ne face sa ne dorim sa venim cu idei si mai bune, cu colectii si mai bune, aducand in viata clientelor noastre un strop de bucurie si mandria de a purta un produs Artista. In acelasi timp neam propus sa oferim produse accesibile din punct de vedere al preturilor, pentru ca produsele noastre sa ajunga la un public cat mai numeros si, zicem noi, am si reusit.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!