Consilier tineret in Târgovişte

Consilier tineret la un centru social in comuna Aninoasa pentru  tineri din sistemul social;

 

Cerinte: studii superioare (studii de specialiate in domeniul asistentei sociale, psihologie constituie un avantaj); experienta in munca de min 5 ani (experienta in domeniul asistentei sociale sau in lucrul cu tinerii constituie un avantaj); disponibilitate deplasari (auto si carnet conducere categoria B obligatoriu); abilitati: capacitate de invatare ridicata, comunicare excelenta, lucru in echipa, mobilitate, empatie, cunostinte operare PC ; Atributii principale: realizari activitati educative, sociale, culturale, sportive, cu copiii si tinerii din centru, consilierea tinerilor,  realizarea documentelor lunare/trimestriale, legatura cu institutiile colaboratoare. Puteti trimite CV-ul online aplicand la acest anunt pe mynextjob.

Despre companie

Asociatia DREPT este o organizatie neguvernamentala, nonprofit care are licenta pentru serviciul social Centru Rezidential Aninoasa, adresat tinerilor din sistemul social. Organizatia are autorizatii si pentru servicii de formare profesionala, informare si consiliere profesionala, mediere pe piata muncii.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!