Consultant relatii clienti in Bucuresti, Cluj, Constanţa

Candidatul ideal

Ți-ar plăcea să lucrezi undeva unde birocrația, programul sau mediul de lucru nu iți dau bătăi de cap? Pare ceva greu de găsit, dar la noi ai multe șanse să fii mulțumit.

Aptitudini și cunoștințe cu care pornești la drum, nu doar Cerințe:

- “Sharing is caring” e motto-ul tău când vine vorba de lucru în echipă;
- Iți place să comunici și ești un bun negociator;
- Ai obținut diploma de BAC și calculatorul se află pe lista ta de prieteni.

Descrierea jobului

Primii tăi pași în carieră, nu doar Responsabilități:

- Să oferi suport clienților și sa dezvolți relațiile cu cei existenți;
- Să prezinți clientului cea mai potrivită ofertă care sa îl facă fericit și să ajungeți împreună la o concluzie de win – win;
- Să respecți normele de confidențialitate printr-un nivel ridicat de etică și integritate.

Oportunitatea unei cariere în Vodafone, nu doar Beneficii:

- Programul este flexibil, chiar daca vei lucra 8h/6h/4h, săptamanal intervalul o să varieze pentru ca tu să poți să jonglezi mai ușor cu job-ul și hobby-urile tale, sau programul la facultate.
- Training- ul este plătit și vei avea ocazia să înveți mare parte din tainele comunicării, dar și multe aplicații și servicii de telecomunicații.
- Pe lângă salariul de bază și comisioane aferente activității desfășurate, te vom întâmpina în echipa noastră cu un voucher pentru achiziționarea unui telefon nou cu abonament Vodafone ca să marcăm acest nou început.
Ce zici? Daca iți sună bine și vrei să ne cunoști, aplică aici sau ne poți contacta la numarul de telefon 0751 066 964 sau pe adresa de e-mail:  irina.preda@gigroup.com.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!