Consultant Vanzari in Constanţa, Gorj, Harghita

 

Cine ești tu?

 

Un om care știe să asculte și să se exprime cu ușurință. Îți place să fii de folos, să ți se ceară părerea și să-i îndrumi pe alții. Nu îți este străină tehnologia, dimpotrivă, îți cam place să-ți bagi nasul prin setările diverselor aparate electrice sau electrocasnice.
Dacă ai ceva experiență în vânzări, în retail sau în campanii promoționale, o să-ți fie simplu să intri mai repede în pâine. Dar această experiență nu este neapărat necesară.

 

Ce vei avea de făcut?

 

- Vei interacționa cu clienții și potențialii clienți care trec pragul magazinului Flanco. Te vei apleca plin de interes asupra nevoilor și dorințelor acestora, vei fi în dialog cu ei, îi vei consilia. Adică îți vei pune amprenta asupra experienței lor de cumpărare de la Flanco. Și îi vei trata așa cum ți-ar plăcea și ție să fii tratat(ă) atunci când intri într-un magazin.
- În secundar, vei avea de îndeplinit diverse activități adiționale precum implementarea campaniilor promoționale, realizarea de operațiuni la casa de marcat sau întocmirea de acte de contabilitate primară.
- În plus, vei fi responsabil de menținerea ordinii și a curățeniei în magazin și în spațiile de lucru, bineînțeles. Că doar nu-i poți primi pe cei care vin în magazinul tău în orice condiții, nu-i așa?

 

Ce așteptăm de la tine?


Să fii cu mintea și sufletul deschise, să zâmbești ușor, să-ți dorești să-i faci pe cei care intră în magazinul tău să revină cu plăcere. Să-ți placă să înveți lucruri la modul practic, nu teorie fără fond. Să fii un bun ascultător.

 

Ce îți oferim?

 

O perioadă de acomodare și introducere în comunitatea Flanco, în care îți vei consolida cunoștințele și vei dobândi altele noi prin training-uri dedicate online, pentru a fi pregătit să facem lucruri mari împreună. Un mediu de lucru plăcut și modern, unde se încurajează acțiunea. Oportunitatea de a crește atât profesional cât și ca om, în cea mai dinamică și prietenoasă companie din retailul electro-IT din România.


Și în plus,


Vei lucra mereu cu și printre produse de ultimă generație. Vei câștiga confortabil, obținând bonus corelat cu rezultatele tale de vânzări și ale echipei din magazinul tău. Iar cum 85% dintre echipa de management Flanco a fost promovată intern, poți să ajungi oricât de sus îți dorești.

 

Aplica acum si hai sa ne cunoastem!

 

Flanco Retail S.A. colectează și procesează datele tale personale în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor UE 2016/679 și legislația națională de implementare. Detalii suplimentare, precum și eventualele actualizări privind politica de prelucrare a datelor personale, pot fi consultate la adresa .

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!