CONTABIL in Bucureşti Sectorul 6

Candidatul ideal Iti plac cifrele si contabilitatea?

Angajam CONTABIL prieten cu SAGA. Salariul net, incepand de la 4.500 lei net, pe cartea de munca, fara alte artificii si solicitari de a veni cu firma proprie.

Pentru persoanele cu experienta substantiala, se ofera crestere substantiala.

Ne convingi ca stii sa faci ce scrie in CV? dupa doar 3 luni, ai deja o marire salariala.

Majorare salariala dupa fiecare an de activitate (cel putin in primii 3 ani, dar de obicei, an de an vrem sa spunem ca si peste cei 3 ani).

In 20 de ani, nu exista situatie ca vreun salariat pe oricare din firmele din Grup sa nu fi primit majorarea.

Fie vreme buna, fie vreme rea! Bineinteles, a existat si performanta din partea angajatului.

Lunar: prima de performanta pentru lucrari efectuate corect si cu termene respectate. Incredibil, dar real: zile de concediu extra, bineinteles platit extra, aditional zilelor de concediu legal. Lucram de la birou, program: 9:00-17:30 cu pauza de masa de 30 minute incluse. Sfarsitul de luna este intr-adevar mai solicitant. Ai nevoie de un alt program, noi avem nevoie de tine, si sunt mari sanse sa iti acceptam programul. Bineinteles, atata timp cat esti convins ca poti oferi si rezultate. Vrei o pauza de masa mai mare, pentru ca este AFI peste strada? Nu-i nici o problema. Anunti inainte, si ai timp si de felul doi si de desert. Locatie: super cladire de birou, conditii moderne, un minut de statia de metrou Politehnica. Doua minute, daca prinzi rosu la semafor.

Responsabilitati :

Intocmirea lunara a balantei de verificare Intocmirea situatiilor declarative conform legislatiei in vigoare:

decont TVA, declaratii privind obligatiile la bugetul de stat, la bugetele de asigurari sociale Incadrarea corectă a documentelor contabile, conform prevederilor din Codul Fiscal si a Normelor de aplicare Vrem sa stii contabilitate si sa iti doresti sa cunosti legile la zi.

Compania îsi rezervă dreptul de a testa competenţele declarate de către candidaţi. Daca te regasesti in descriere te invitam sa aplici direct sau sa ne trimiti CV-ul. Te asteptam in echipa noastra!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!